Перегляд за Автор "Мухаметова, О. А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументІнтелектуальний капітал підприємств плодоовочеконсервної галузі України(2020) Крупіна, С. В.; Мухаметова, О. А.Інтелектуальний капітал – це інтелектуальний потенціал, який використовується суб'єктами господарювання у процесі виробництва з метою отримання доходу. На сьогоднішній день підприємства плодоовочеконсервної галузі є одними з ключових підприємств харчової промисловості України та важливим є їх розвиток за рахунок використання передових технологій, які мають бути насамперед безпечними. В роботі розглянуто складові структури інтелектуального капіталу, проблеми на шляху формування і використання інтелектуального капіталу підприємств та надано рекомендації по підвищенню та ефективному використанню інтелектуального капіталу в Україні.