Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мурадов, Магомед Асіфович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Наукове обґрунтування рецептур багатокомпонентних рибних консервів з об’єктів товарного рибни-цтва
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Мурадов, Магомед Асіфович
    Випускна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології риби і морепродуктів». Одеська національна академія харчових технологій. Одеса,–2021 р. Кваліфікаційна робота містить дослідження, направлені на удосконалення технології рибних консервів з риб внутрішніх водойм. Розроблено та удосконалено технологію виробництва консервів з риб внутрішніх водойм. Запропоновано проекти нормативної документації. Наукова робота представлена на 120 сторінках; складається з вступу, 5 розділів, висновків, проекту нормативної документації. Робота містить 57 таблиці, 19 рисунків, список літератури з 30 літературних джерел.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок