Перегляд за Автор "Мурадов, Магомед Асіфович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНаукове обґрунтування рецептур багатокомпонентних рибних консервів з об’єктів товарного рибни-цтва(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Мурадов, Магомед АсіфовичВипускна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології риби і морепродуктів». Одеська національна академія харчових технологій. Одеса,–2021 р. Кваліфікаційна робота містить дослідження, направлені на удосконалення технології рибних консервів з риб внутрішніх водойм. Розроблено та удосконалено технологію виробництва консервів з риб внутрішніх водойм. Запропоновано проекти нормативної документації. Наукова робота представлена на 120 сторінках; складається з вступу, 5 розділів, висновків, проекту нормативної документації. Робота містить 57 таблиці, 19 рисунків, список літератури з 30 літературних джерел.