Перегляд за Автор "Москвічова, О. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ98928 Спосіб одержання антоціанового барвника(2015) Дишкантюк, О. В.; Москвічова, О. М.Спосіб одержання антоціанового барвника, що включає змішування подрібнених вичавків ягід темних сортів з екстрагентом у вигляді суміші гліцерину і води з додаванням кислоти, екстрагування при перемішуванні і наступне відокремлення барвника від твердої фракції, який відрізняється тим, що змішуванню піддають вичавки, попередньо заморожені, а до суміші сировини та екстрагента додають лимонну кислоту в кількості 5-15 % до маси екстрагента, при цьому сировину змішують з екстрагентом з розрахунку 1-10 см3 на 1 г сировини.