Перегляд за Автор "Мороз, А. І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmatic(2018) Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Мороз, А. І.Виявилося необхідним переглянути технологічну роль крохмалю і уточнити формулювання значення білкових і вуглеводних компонентів як чинників якості пшеничного борошна.
- ДокументДослідження показників якості борошна з різних систем розмельного процесу на Одеському КХП(2017) Ковальова, В. П.; Мороз, А. І.В даній роботі проводилися дослідження якості борошна з розмельних систем технологічного процесу Одеського комбінату хлібопродуктів.
- ДокументЕнергозбереження у побуті(2019) Мороз, А. І.З кожним роком на побутові потреби витрачається все більша частка електроенергії, газу, тепла, води; у величезних масштабах росте застосування побутової електрифікованої техніки. Між тим, багато родовищ в обжитих місцях вже вичерпані, а нові доводиться шукати і облаштовувати у важкодоступних районах Сибіру і Далекого Сходу.
- ДокументПоказники якості борошна з різних систем технологічного процесу(2018) Ковальова, В. П.; Мороз, А. І.На сьогоднішній день однією з основних завдань борошномельної та хлібопекарної промисловості є випуск продукції з хорошими споживчими властивостями. Це спонукає борошномельні заводи випускати борошно спеціального призначення. Отримане борошно завод реалізує на хлібопекарні підприємства для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів. Для цього необхідні сорти борошна з заданими показниками якості.