Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Могилянський, М. О."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    107424 Спосіб виробництва кормової добавки для великої рогатої худоби
    (2016) Єгоров, Б. В.; Могилянський, М. О.
    1. Спосіб виробництва кормової добавки для великої рогатої худоби, що включає подрібнення зернової сировини, змішування подрібненої зернової сировини з високовологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм, подрібнене зерно розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю в кількості 8-12 мас. % із жомом цукрового буряку при масовому співвідношенні 1:1 протягом 160-200 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю в кількості 88-92 мас. % з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше, ніж на 10 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що охолоджений екструдат подрібнюють до розміру часток 2-3 мм.
  • Документ
    Мюслі – основа здорового харчування
    (2014) Могилянський, М. О.
    Знання хiмiчного складу i поживнiсть кожного компонента - основа у складаннi рецептiв мюслiв для будь-якого типу органiзму, як молодi так i органiзму, що має вiд­хилення або захворювання травної системи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок