Перегляд за Автор "Мовчан, Наталія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОцінка конкурентоспроможності та розробка конкурентної стратегії розвитку підприємств кондитерської галузі(ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Мовчан, Наталія ВолодимирівнаМетою виконання роботи є визначення рівня конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі та розробка конкурентної стратегії їх розвитку. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси управління конкурентоспроможністю підприємств. Предметом дослідження є оцінка конкурентоспроможності та розробка конкурентної стратегії розвитку підприємств кондитерської галузі. Завданням роботи передбачено дослідити науково-теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємств; проаналізувати методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств та розробки конкурентної стратегії; визначити стан конкуренції на ринку кондитерських виробів; оцінити конкурентоспроможність підприємств кондитерської галузі України; розробити пропозиції з стратегії розвитку кондитерських підприємств; розрахувати ефективність заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємств. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та пропозиції з підвищення конкурентоспроможності та розробки конкурентної стратегії підприємств кондитерської галузі. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі.