Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мовчан, Катерина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Формування та використання прибутку на підприємствах кондитерської галузі України»
    (ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Мовчан, Катерина
    КРМ містить 105 сторінок, 57 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел з 37 найменування, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття «прибуток», вивчення особливостей його формування та напрямків використання, розробка шляхів підвищення прибутковості на підприємствах кондитерської галузі України. Для досягнення мети поставлені наступні завдання: вивчити поняття «прибуток», розкрити його сутність та особливості формування; ознайомитися з основними методиками розрахунку прибутку та специфікою використання; розглянути та деталізувати шляхи підвищення прибутку підприємств кондитерської галузі України; дослідити зовнішнє та внутрішнє середовище двох підприємств кондитерської галузі: ПрАТ «Домінік» та АТ «ЛКФ «Світоч»; запропонувати заходи щодо підвищення прибутку підприємств; розрахувати ефективність та вплив запропонованих заходів та їх впровадження на підприємство. Об’єктом дослідження є процеси формування та використання прибутку підприємств кондитерської галузі України. Предметом дослідження є теоретичні та методичні підходи підвищення прибутку підприємств кондитерської галузі України. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі України. Рік виконання роботи 2021. . Рік захисту роботи 2021. .

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок