Перегляд за Автор "Мовчан, Катерина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Формування та використання прибутку на підприємствах кондитерської галузі України»(ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Мовчан, КатеринаКРМ містить 105 сторінок, 57 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел з 37 найменування, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття «прибуток», вивчення особливостей його формування та напрямків використання, розробка шляхів підвищення прибутковості на підприємствах кондитерської галузі України. Для досягнення мети поставлені наступні завдання: вивчити поняття «прибуток», розкрити його сутність та особливості формування; ознайомитися з основними методиками розрахунку прибутку та специфікою використання; розглянути та деталізувати шляхи підвищення прибутку підприємств кондитерської галузі України; дослідити зовнішнє та внутрішнє середовище двох підприємств кондитерської галузі: ПрАТ «Домінік» та АТ «ЛКФ «Світоч»; запропонувати заходи щодо підвищення прибутку підприємств; розрахувати ефективність та вплив запропонованих заходів та їх впровадження на підприємство. Об’єктом дослідження є процеси формування та використання прибутку підприємств кондитерської галузі України. Предметом дослідження є теоретичні та методичні підходи підвищення прибутку підприємств кондитерської галузі України. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі України. Рік виконання роботи 2021. . Рік захисту роботи 2021. .