Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мильнікова, К. Д."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Натуральні рибні напівфабрикати як продукти здорового харчування
    (2022) Мильнікова, К. Д.
    Отримання рибних напівфабрикатів високого ступеня готовності зі збільшеними термінами придатності та мінімізованими втратами маси та харчової цінності можливе шляхом розроблення способу оброблення сировини і напівфабрикатів антимікробними композиціями на основі молочної кислоти та її солей і вдосконалення режимів теплової обробки рибних напівфабрикатів з використанням елементів технології sous-vide.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок