Перегляд за Автор "Менчинська, А. А."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ146009 Спосіб виробництва желейної заливки для рибних кулінарних виробів(2021) Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Безусов, А. Т.; Баришева, Я. О.; Менчинська, А. А.; Глушков, О. А.В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб виробництва желейної заливки з високою температурою плавлення для поліпшення структурних, органолептичних та профілактичних властивостей, розширення асортименту желюючих заливок.
- ДокументУдосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності(ОНАХТ, 2018-11-08) Менчинська, А. А.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата кандидата технічних наук за спеціальностю 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів». Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та удосконаленню технології рибних паст підвищеної біологічної цінності на основі ікри, м’яса прісноводних риб, ікри морських риб та сировини рослинного походження, що сприяє вирішенню проблеми виробництва оптимізованих за показниками харчової та біологічної цінності продуктів харчування. Обґрунтовано доцільність використання ікри та м’яса товстолобика, ікри коропа, мойви та інгредієнтів рослинного походження для створення полікомпонентних рибних паст підвищеної біологічної цінності. Теоретично обґрунтовано й експериментально визначено способи та параметри попередньої підготовки ікри прісноводних риб, що забезпечують її якість і безпечність у процесі виготовлення та зберігання готової продукції. Розроблено проект нормативної документації на нову продукцію, підтверджено економічну ефективність виробництва і реалізації розроблених паст.
- ДокументУдосконалення технології рибних паст підвищеної біологічної цінності(2018) Менчинська, А. А.Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та удосконаленню технології рибних паст підвищеної біологічної цінності на основі ікри, м’яса прісноводних риб, ікри морських риб та сировини рослинного походження, що сприяє вирішенню проблеми виробництва оптимізованих за показниками харчової та біологічної цінності продуктів харчування. Обґрунтовано доцільність використання ікри та м’яса товстолобика, ікри коропа, мойви та інгредієнтів рослинного походження для створення полікомпонентних рибних паст підвищеної біологічної цінності. Теоретично обґрунтовано й експериментально визначено способи та параметри попередньої підготовки ікри прісноводних риб, що забезпечують її якість і безпечність у процесі виготовлення та зберігання готової продукції. Розроблено проект нормативної документації на нову продукцію, підтверджено економічну ефективність виробництва і реалізації розроблених паст.