Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Меліх, Т. Г."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дитячий гастротуризм
    (2020) Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.
    Хоча усі туристи мають отримати від подорожі задоволення, в першу чергу, вони хочуть покуштувати щось нове і отримати задоволення від гастрономічних продуктів той чи іншій місцевості, гастротуризм є різновидом туризму, пов'язаний з ознайомленням та дегустацією національних кулінарних традицій.
  • Документ
    Механізми формування та використання виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості
    (ОНАХТ, 2017) Меліх, Т. Г.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретико-методичних засад і практичних рекомендацій з розробки організаційно-економічних механізмів формування та використання виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості. У дисертації розроблено концепцію й організаційно-економічний механізм управління виробничою активністю харчового підприємства на основі збалансованого виробничого потенціалу, складовими якого є: аналітичний підхід до планування росту й рівня використання виробничого потенціалу за критеріями збалансованого розвитку; модель збалансованого розвитку виробничого потенціалу; система управління виробничим потенціалом за критерієм стабільності. Удосконалено науково-методичні засади економічної оцінки виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано методичний інструментарій визначення й досягнення необхідного рівня виробничого потенціалу інтегрованих підприємств харчової промисловості. Запропоновано підхід до оцінки амортизованих активів виробничого призначення підприємств харчової промисловості.
  • Документ
    Наповнення та впровадження мобільного додатку з дисципліни «Система туристичних атракцій»
    (2018) Меліх, Т. Г.; Гірченко, В. О.
    Сьогодні існують різні мобільні додатки в сфері туризму. Пропонується мобільний додаток, в якому є поєднання навчальних теоретичних елементів та сучасних динамічних елементів про стан системи туристичних атракцій.
  • Документ
    Особливості просування на туристичному ринку міських енотуристичних продуктів
    (2020) Меліх, О. О.; Берневич, О. С.; Меліх, Т. Г.
    Зазвичай об'єктами енотуризму є: країни, кухня яких найбільш популярна на світовій арені; регіони, відомі продуктами, що виробляються в цій місцевості; ресторанні локації (головний критерій виділення таких локацій — наявність закладів, які представляють різноманітні види вин, а увага приділяється локальній кухні). Автори роботи пропонують енотури просувати в м. Одеса. В цій роботі енотур представлено з відвідуванням визначних пам'яток м. Одеси.
  • Документ
    Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області
    (ХАМЕЛЕОН К, 2018) Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.
    Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
  • Документ
    Проблеми інноваційно-інвестеційного розвитку туристичних дестинацій
    (2021) Меліх, О. О.; Шепелева, О. В.; Іванченков, В. С.; Меліх, Т. Г.
  • Документ
    Сімейні підприємства як інструмент стратегічного управління у харчовій промисловості
    (2016) Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.
    Розглянуто проблему впровадження сімейного бізнесу у харчовій промисловості як сучасного стратегічного інструменту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок