Перегляд за Автор "Меліх, Т. Г."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДитячий гастротуризм(2020) Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.Хоча усі туристи мають отримати від подорожі задоволення, в першу чергу, вони хочуть покуштувати щось нове і отримати задоволення від гастрономічних продуктів той чи іншій місцевості, гастротуризм є різновидом туризму, пов'язаний з ознайомленням та дегустацією національних кулінарних традицій.
- ДокументМеханізми формування та використання виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості(ОНАХТ, 2017) Меліх, Т. Г.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретико-методичних засад і практичних рекомендацій з розробки організаційно-економічних механізмів формування та використання виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості. У дисертації розроблено концепцію й організаційно-економічний механізм управління виробничою активністю харчового підприємства на основі збалансованого виробничого потенціалу, складовими якого є: аналітичний підхід до планування росту й рівня використання виробничого потенціалу за критеріями збалансованого розвитку; модель збалансованого розвитку виробничого потенціалу; система управління виробничим потенціалом за критерієм стабільності. Удосконалено науково-методичні засади економічної оцінки виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано методичний інструментарій визначення й досягнення необхідного рівня виробничого потенціалу інтегрованих підприємств харчової промисловості. Запропоновано підхід до оцінки амортизованих активів виробничого призначення підприємств харчової промисловості.
- ДокументНаповнення та впровадження мобільного додатку з дисципліни «Система туристичних атракцій»(2018) Меліх, Т. Г.; Гірченко, В. О.Сьогодні існують різні мобільні додатки в сфері туризму. Пропонується мобільний додаток, в якому є поєднання навчальних теоретичних елементів та сучасних динамічних елементів про стан системи туристичних атракцій.
- ДокументОсобливості просування на туристичному ринку міських енотуристичних продуктів(2020) Меліх, О. О.; Берневич, О. С.; Меліх, Т. Г.Зазвичай об'єктами енотуризму є: країни, кухня яких найбільш популярна на світовій арені; регіони, відомі продуктами, що виробляються в цій місцевості; ресторанні локації (головний критерій виділення таких локацій — наявність закладів, які представляють різноманітні види вин, а увага приділяється локальній кухні). Автори роботи пропонують енотури просувати в м. Одеса. В цій роботі енотур представлено з відвідуванням визначних пам'яток м. Одеси.
- ДокументПривабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області(ХАМЕЛЕОН К, 2018) Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
- ДокументПроблеми інноваційно-інвестеційного розвитку туристичних дестинацій(2021) Меліх, О. О.; Шепелева, О. В.; Іванченков, В. С.; Меліх, Т. Г.
- ДокументСімейні підприємства як інструмент стратегічного управління у харчовій промисловості(2016) Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.Розглянуто проблему впровадження сімейного бізнесу у харчовій промисловості як сучасного стратегічного інструменту.