Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мельник, В. М."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Роль активності води у харчових продуктах
    (2014) Котюк, О. В.; Мельник, В. М.
    Активність води впливає на життєдіяльність мікроорганізмів, на біохімічні та фізико-хімічні процеси, що протікають у продукті. Від величини активності води залежить термін зберігання м'яса і м'ясопродуктів, інтенсивність процесів дозрівання ферментованих м'ясопродуктів, таких як формування кольору та аромату, а також втрати при термообробці й зберіганні.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок