Перегляд за Автор "Маєвська Аліна Вадимівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт компресорного цеху заготівельного холодильника ємністю 620 тон, м. Житомир(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2022) Маєвська Аліна ВадимівнаЗавданнями холодильного підприємства є термічна обробка і зберігання великих мас швидкопсувних продуктів, організація безперервного холодильного ланцюга і виробництво продукції з використанням штучного холоду, створення спеціального технологічного режиму на всіх стадіях її промислової переробки, систематичне підвищення ефективності виробництва шляхом найбільш повного використання виробничих ресурсів робочого часу. Широке застосування холоду в усіх галузях харчової промисловості дозволяє забезпечити ритмічність виробництва, раціональне використання основних фондів, високу якість продукції. В даний час стоїть задача створення і впровадження у виробництво сучасних і високопродуктивних і цілком автоматизованих технологічних апаратів для збереження і переробки харчових продуктів. Ємність внутрішнього ринку холодильних складів далека від насичення, тому що запити клієнтів часто є унікальними, що обумовлює необхідність проектування «під замовника», але при цьому лише деякі великі компанії мають можливість побудувати холодильні склади для власних потреб у зв'язку з високою вартістю таких робіт. Біля однієї третини (29,4%) споживачів будуть мати потребу в холодильних складах вже через 1-2 роки, що свідчить про значний потенціал ринку. Як відзначають експерти ринку, в продажах нового холодильного обладнання основну частку становить обладнання з хладоном (більше 90% продажів), частка продажів нового обладнання з аміаком оцінюється лише в 5-7%.