Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Матійко Станіслав"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт їдальні коледжу в м. Ізмаїл Одеської обл.
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Матійко Станіслав
    Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є проєкт їдальні при коледжі в м. Ізмаїл Одеської обл. Враховуючи, що в м. Ізмаїл є чималозакладів освіти, які не надають належного харчування здобувачам освіти, а також відкриття нового закладу освіти Придунайській фаховий коледж ПрАТ «Міжрегіональна Академія управління персоналом», який було засновано в 2023 році є необхідність проектування закладу харчування, що буде орієнтований на молодь. Даним проектом є проектування їдальні при коледжі, де будуть харчуватись здобувачі освіти та науково-педагогічний персонал. Харчування буде проводитись за абонементами. В їдальні передбачаємо харчування комплексами, що дасть можливість забезпечити харчующихся всім комплексом необхідних компонентів. При проектуванні нової їдальні буде враховано сучасні вимоги до будівництва, а також вимоги щодо організації приготування та відпуску високоякісної кулінарної продукції. В рамках проекту проведено розрахунок техніко-економічних показників діяльності їдальні. Технологічний розділ включає розробку виробничої програми їдальні і цехів, розробку схеми виробничого процесу, оцінку можливості проведення та впровадження розроблених заходів щодо проектування, а саме проектування складського господарства, заготівельних та доготівельних цехів, торгівельних, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень, проведено розрахунок та підбір сучасного устаткування. Представлена організація виробництва продукції, основні критерії контролю якості, описана організація обслуговування, проведення санітарно-гігієнічного контролю на підприємстві. В розділі «Охорона праці» проведена оцінка шкідливих факторів та розроблено безпечні умови виробництва. В розділі про енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення розкрито методи щодо економії електроенергії. В розділі екологічної безпеки розгорнуто описано методи щодо забезпечення екологічних заходів на підприємстві. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства, рентабельністю та терміном окупності інвестиційних витрат.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок