Перегляд за Автор "Марія Гідлерчук"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «ОК Одеса» в м. Одеса (впровадження додаткових послуг для дітей)»(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Марія ГідлерчукМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової коцепції розвитку готелю «ОК Одеса» в м. Одеса (впровадження додаткових послуг для дітей) Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції розвитку закладу розміщення шляхом впровадження додаткових послуг для дітей; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на аналіз попиту споживачів готельних додаткових послуг для дітей у районі розташування, доцільність впровадження додаткових послуг для дітей в готелі та їх асортимент; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів щодо екологічної безпеки та оцінки рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «ОК Одеса» в м. Одеса (впровадження додаткових послуг для дітей)»(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Марія ГідлерчукМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової коцепції розвитку готелю «ОК Одеса» в м. Одеса (впровадження додаткових послуг для дітей) Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції розвитку закладу розміщення шляхом впровадження додаткових послуг для дітей; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на аналіз попиту споживачів готельних додаткових послуг для дітей у районі розташування, доцільність впровадження додаткових послуг для дітей в готелі та їх асортимент; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів щодо екологічної безпеки та оцінки рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.