Перегляд за Автор "Марчук, Діана Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкономічна ефективність операційної діяльності підприємств кондитерської галузі та шляхи її підвищення(ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Марчук, Діана ІгорівнаМетою виконання роботи є дослідження питань ефективності операційної діяльності, визначення теоретичних та методичних підходів до її оцінки та розробка напрямів підвищення на прикладі підприємств кондитерської галузі України. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси управління операційною діяльністю підприємств. Предметом дослідження є методичні підходи до виміру, аналізу та оцінки ефективності операційної діяльності підприємств кондитерської галузі. Завданням роботи передбачено дослідити теоретичні аспекти ефективності операційної діяльності; вивчити підходи до оцінки ефективності операційної діяльності та ознайомитись з моделями оцінки; дослідити сучасний стан ринку кондитерських виробів; оцінити ефективність операційної діяльності та запропонувати шляхи її підвищення. За результатами виконаної роботи сфо галузі. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі.