Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Марченко Тетяна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт закусочної «Галушки» з бульйонною для ресторанного комплексу «ODESA STREET FOOD» у Хаджибейському р-ні м. Одеси
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Марченко Тетяна
    Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці проекту закусочної «Галушки» з бульйонною для ресторанного комплексу «ODESA STREET FOOD» у Хаджибейському р-ні м. Одеси, ця тематика підкреслюється зростанням популярності до швидкої, але корисної їжі та постійним зверненням рестораторів до національних кулінарних традицій. Ресторанний комплекс «ODESA STREET FOOD», який проектується буде розмішений у Хаджибейському районі м. Одеси на вул. Степова, на ділянці, яка знаходиться між вул. Прохорівська та Михайлівська площа. Стріт фуд набув широкого поширення в великих населених пунктах і містах мільйонниках, особливо там, де сильно розвинене бізнес середовище. Як правило, цінник меню в таких точках продажів орієнтований на людей з низьким і середнім рівнем доходу. Вулична їжа є найбільш доступним джерелом збалансованої поживної їжі поза домом для людей. Одеса, попри своє гастрономічне багатство, не має достатньої кількості закладів, що спеціалізуються на традиційних українських стравах, таких як галушки. Відкриття закусочної з такою спеціалізацією запропонує новизну для місцевих жителів та туристів, розширюючи кулінарні горизонти міста. Закусочна «Галушки» з бульйонною, яка є частиною ресторанного комплексу «ODESSA STREET FOOD» у Хаджибейському районі Одеси, має всі передумови для успіху, якщо її концепція буде реалізована ефективно та з урахуванням сучасних тенденцій ринку. Проєкт гармонійно поєднує автентичні традиції української кухні з інноваційним підходом у ресторанному бізнесі, що дозволяє створити унікальне гастрономічне місце, здатне привернути увагу як місцевих жителів, так і туристів. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є створення концепції закладу, що поєднує традиційні українські кулінарні традиції з сучасними тенденціями у сфері харчування, а також забезпечення ефективної організації роботи закусочної для задоволення потреб клієнтів та отримання стабільного прибутку. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - розробити меню, виробничу програму для закусочної «Галушки» і бульйонної та проаналізувати конкурентний ринок для підприємства, яке проектуємо; - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельного цеху та доготівельних цехів; - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності проект закусочної «Галушки» з бульйонною для ресторанного комплексу «ODESSA STREET FOOD» у Хаджибейському р-ні м.Одеси»

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок