Перегляд за Автор "Мартинюк, О. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументІнноваційні технології в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища(ОНАХТ, 2018-10-03) Мартинюк, О. А.Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). У дисертаційній роботі визначено теоретичні аспекти формування технологій в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища. Досліджено генезис та сучасні концепти управлінської діяльності підприємств, визначені та узагальнені фактори бізнес-середовища, які формують вибір технологій в управлінській діяльності підприємства. Запропоновано концептуальний підхід визначення інноваційності управлінської діяльності підприємств харчової промисловості як інтегратора забезпечення динамічного розвитку підприємства в межах традиційних форматів економічних інтересів. Запропоновано та обґрунтовано методологічні підходи визначення інноваційних технологій управління підприємствами харчової промисловості в динамічному середовищі, узагальнення імперативів інноваційних технологій сучасного управління підприємствами дозволило сформувати концепцію впровадження інноваційних технологій в управлінську діяльність підприємств харчової промисловості на основі теорії інноваційної динаміки, удосконалити теоретико-методичний базис обрання інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств та формалізувати параметричні критерії впровадження інноваційних технологій управління в діяльність підприємств харчової промисловості. Запропонований методологічний підхід визначення стану рівноваги підприємства в умовах динамічного бізнес-середовища та формування механізму впровадження комплексу інноваційних технологій в управлінську діяльність харчових підприємств дозволили здійснити структурно- функціональне моделювання використання інноваційних технологій в управлінні харчовими підприємствами, діагностику рівня управлінсько-технологічної зрілості та сформувати адаптивний комплекс інноваційних технологій управління підприємствами харчової промисловості. Визначений методичний інструментарій реалізації комплексу інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств харчової промисловості на основі сформованої дескриптивної моделі оптимізації комплексу інноваційних технологій управління в умовах динамічного середовища, систематизації загальносистемних детермінант динамічного розвитку бізнес-середовища харчової промисловості та обґрунтуванні генотипу інноваційної технології управління для підприємств харчової промисловості дозволив здійснити прогнозування розвитку підприємств харчової промисловості та запропонувати оптимізований адаптивний комплекс інноваційних технологій управління.
- ДокументІнноваційні технології в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища(2018) Мартинюк, О. А.У дисертаційній роботі визначено теоретичні аспекти формування технологій в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища. Досліджено генезис та сучасні концепти управлінської діяльності підприємств, визначені та узагальнені фактори бізнес-середовища, які формують вибір технологій в управлінській діяльності підприємства. Запропоновано концептуальний підхід визначення інноваційності управлінської діяльності підприємств харчової промисловості як інтегратора забезпечення динамічного розвитку підприємства в межах традиційних форматів економічних інтересів. Визначений методичний інструментарій реалізації комплексу інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств харчової промисловості на основі сформованої дескриптивної моделі оптимізації комплексу інноваційних технологій управління в умовах динамічного середовища, систематизації загальносистемних детермінант динамічного розвитку бізнес-середовища харчової промисловості та обґрунтуванні генотипу інноваційної технології управління для підприємств харчової промисловості дозволив здійснити прогнозування розвитку підприємств харчової промисловості та запропонувати оптимізований адаптивний комплекс інноваційних технологій управління.