Перегляд за Автор "Манолі, Т.А."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом(2015) Манолі, Т.А.З метою розширення асортименту рибних продуктів досліджена можливість технологічної переробки піленгасу на виробництво пресервів, пастеризованих напівконсервів і кулінарних виробів, що мають все більший попит у споживача.
- ДокументВикористання збагаченої олії в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температур(2015) Манолі, Т.А.; Кушніренко, Н.М.; Баришева, Я.О.На сьогоднішній день актуальним є пошук ефективних бар'єрних засобів і способів обробки рибної сировини, що забезпечують мікробіологічну стійкість, антиокислювальний ефект, безпеку рибної продукції при зберіганні, високі органолептичні властивості та харчову цінність.
- ДокументВирішення проблем гармонізації екологічної і технологічної освіти у вищих навчальних закладах(2009) Манолі, Т.А.; Нікітчіна, Т.І.; Кушніренко, Н.М.; Памбук, С.А.
- ДокументВплив інтерактивних форм навчання на підвищення професійної компетентності студентів ОНАХТ(2013) Герасим, Г.С.; Нікітчіна, Т.І.; Манолі, Т.А.; Памбук, С.А.В сучасній Україні здійснюється модернізація системи освіти, розробляються державні освітні стандарти нового покоління. У стандартах поставлена мета підвищення якості освіти студентів на кожному освітньо-кваліфікаційному рівні. Фахові освітні програми за певною спеціальністю передбачають компетентнісний підхід, використання в освітньому процесі активних та інтерактивних форм проведення занять.
- ДокументДистанційне навчання як нова форма навчання(2016) Манолі, Т.А.; Баришева, Я.О.; Бочарова, О.В.Дистанційне навчання в наш час визначається як взаємодія викладача і студентів між собою на відстані, що відбиває всі властиві навчальному процесу компоненти (цілі, зміст, методи, організаційні форми, засоби навчання) і реалізоване специфічними засобами Інтернет-технологій або іншими засобами, що передбачають інтерактивність. Це самостійна форма навчання, для якої характерно, що інформаційні технології є провідним засобом.
- ДокументРоль науково-дослідницької діяльності у формуванні професійної компетентності випускників ОНАХТ(2015) Манолі, Т.А.; Паламарчук, Г.С.; Памбук, С.А.; Кушніренко, Н.М.У даний час вища професійна освіта орієнтована на соціальне замовлення. Споживачами результатів освітніх процесів є роботодавці, які оцінюють якість освіти і підготовленість фахівців за рівнем їх компетентності. Професійна освіта має бути орієнтована на підготовку компетентного фахівця, здатного застосовувати отримані знання та вміння, бути готовим до здійснення певного виду діяльності в конкретних ситуаціях.
- ДокументРоль науково-дослідної роботи студентів у підготовці фахівців для харчової промисловості(2014) Манолі, Т.А.Організація і реалізація наукової роботи в навчальному процесі студентів.