Перегляд за Автор "Мандєва, Л. А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДіагностика ефективності діяльності кондитерських підприємств України(2018) Дідух, С. М.; Мандєва, Л. А.Метою даної роботи є проведення діагностики ефективності діяльності кондитерських підприємств України на прикладі ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч», ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен», ПрАТ «Домінік». Для оцінки економічної ефективності кондитерських підприємств та виявлення напрямів її підвищення використано модель Дюпона. Дана модель широко використовується для оцінки ефективності діяльності підприємств на основі показника ROE (рентабельності власного капіталу) через його концептуальні складові: рентабельність продажів, оборотність активів і фінансовий леверидж. Розраховано показники моделі Дюпона на основі даних фінансової звітності обраних підприємств за 2015-2017 рр.