Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мамотенко Ганна Василівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва цукрового печива «Світанок» та затяжного печива «Новь» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Мамотенко Ганна Василівна
    Кондитерська галузь, де працює 170 тисяч фахівців, - одна з найрозвиненіших у харчовій промисловості нашої країни. Загальний обсяг виробництва становить понад 1 млн. продукції на рік, що дає змогу не лише повністю забезпечити потреби внутрішнього ринку, а й експортувати її у значних обсягах за кордоном. Підприємства галузі є активними споживачами вітчизняної сільскогосподарської сировини – цукру, борошна, крохмалопатоки, молока тощо і основою експорту переробленої продукції агропромислового комплексу країни. Українські кондитери і виробники крохмалопроектів забезпечують значний обсяг валютних надходжень, експортуючи продукцію у більш, ніж 50 країн світу. Наші підприємства щороку інвестують в розвиток галузі значні кошти. На провідних кондитерських фабриках проведено повну модернізацію, встановлено найсучасніші виробничі лінії. Значно підвищено технологічність і наукомісткість підприємств. Галузь розвивається в умовах жорсткої внутрішньої і зовнішньої конкуренції, що стимулює постійно вдосконалювати управлінські процеси і забезпечувати високі світові стандарти якості виробленої продукції. Розглядається можливість будівництва кондитерських фабрик в інших країнах. Таким чином, не виключено, що саме кондитерська галузь сформує перші транснаціональні компанії українського походження. Асортимент кондитерських виробів різноманітний і нараховує більше 5000 найменувань. Поряд з виробами загально споживчого призначення виробляють вироби спеціального призначення: лікувальні, профілактичного та діабетичного призначення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок