Перегляд за Автор "Мальков, Р. Ю."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ103947 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста(2016) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Мальков, Р. Ю.Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста, що включає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, заморожування тіста, зберігання замороженого тіста, розморожування, формування тістових заготовок, їх вистоювання і випікання виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 4-6 мас. % порошку лецитину соняшника.
- ДокументИспользование отложенной выпечки в технологии хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения(2014) Мальков, Р. Ю.Использование технологии отложенной выпечки в хлебопекарной промышленности как никогда актуальны. Из-за того, что стадия выпечки производится частично или вовсе отсутствует, используются энергосберегающие технологии. Изделия могут централизованно закупаться и храниться, при этом срок хранения зависит от типа применяемой технологии.
- ДокументРазработка технологии замороженных полуфабрикатов булочных изделий функционального назначения(2015) Солоницкая, И. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Мальков, Р. Ю.Нами были проведены исследования по влиянию крахмалов на качество готовых изделий, изготовленных по традиционной технологии. За контроль брали изделие без внесения добавок.