Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мальков, Р. Ю."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    103947 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста
    (2016) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Мальков, Р. Ю.
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тіста, що включає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, заморожування тіста, зберігання замороженого тіста, розморожування, формування тістових заготовок, їх вистоювання і випікання виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 4-6 мас. % порошку лецитину соняшника.
  • Документ
    Использование отложенной выпечки в технологии хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения
    (2014) Мальков, Р. Ю.
    Использование технологии отложенной выпечки в хлебопекарной промышлен­ности как никогда актуальны. Из-за того, что стадия выпечки производится частично или вовсе отсутствует, используются энергосберегающие технологии. Изделия могут централизованно закупаться и храниться, при этом срок хранения зависит от типа при­меняемой технологии.
  • Документ
    Разработка технологии замороженных полуфабрикатов булочных изделий функционального назначения
    (2015) Солоницкая, И. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Мальков, Р. Ю.
    Нами были проведены исследования по влиянию крахмалов на качество готовых изделий, изготовленных по традиционной технологии. За контроль брали изделие без внесения добавок.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок