Перегляд за Автор "Малакі, І.С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ92236 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Воєцька, О.Є.; Малакі, І.С.Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає екструдування рослинного компонента, подрібнення відходів високої вологості та змішування екструдованого рослинного компонента, відходів високої вологості і крейди, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм, дозують, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, після чого проводять основне змішування попередньої суміші з рештою подрібнених зерен кукурудзи, томатних вичавків і здозованої крейди, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі пакують. Способ производства кормовой добавки включает экструдирование растительного компонента, измельчение отходов высокой влажности и смешивание экструдированного растительного компонента, отходов высокой влажности и мела. В качестве компонента растительного происхождения используют зерно кукурузы, а в качестве отходов высокой влажности – томатные выжимки, при этом зерно кукурузы и томатные выжимки отдельно измельчают до размеров частиц 2-3 мм, дозируют, перед основным смешиванием предварительную смесь зерна кукурузы и томатных выжимок, взятых в количественном соотношении (45-55):(35-65), соответственно, смешивают в течение 160-200 с до образования гомогенной смеси, после чего проводят основное смешивание предварительной смеси с остатком измельченных зерен кукурузы, томатных выжимок и дозированного мела, смешанную смесь экструдируют, полученный экструдат охлаждают, измельчают, при необходимости упаковывают, при этом томатные выжимки, мел кормовой и зерно кукурузы берут в определенном соотношении. A metod for producing a fodder supplement includes extruding a vegetable component, shredding waste of high humidity and mixing the extruded vegetable component, waste of high humidity and chalk. Corn is used as a component of vegetable origin, tomato cake is used as waste of high humidity. Corn and tomato cake are separately shredded up to size 2-3 mm, dosed. Prior to main mixing the preliminary mixture of corn and tomato cake taken in quantitative ratio (45-55):(35-65) respectively is mixed during 160-200 s up to formation of a homogeneous mixture, then main mixing is conducted of the preliminary mixture with the rest shredded corn, tomato cake and dosed chalk, the mixed mixture is extruded, the obtained extrudate is cooled, shredded, packed if need. The tomato cake, feed chalk and corn are taken in particular ratio.
- Документ92237 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Воєцька, О.Є.; Малакі, І.С.Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає змішування компонента рослинного походження з відходами високої вологості, екструдування суміші і наступне подрібнення екструдату, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм і беруть в кількісному співвідношенні (88-92):(8-12) відповідно, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, попередню суміш змішують з рештою подрібнених зерен кукурудзи і томатних вичавків, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі, екструдат пакують. Способ производства кормовой добавки включает смешивание компонента растительного происхождения с отходами высокой влажности, экструдирование смеси и последующее измельчение экструдата. В качестве компонента растительного происхождения используют зерно кукурузы, а в качестве отходов высокой влажности – томатные выжимки, при этом зерно кукурузы и томатные выжимки отдельно измельчают до размеров частиц 2-3 мм и берут в количественном соотношении (88-92):(8-12) соответственно, перед основным смешиванием предварительную смесь зерна кукурузы и томатных выжимок, взятых в количественном соотношении (45-55):(35-65) соответственно, смешивают в течение 160-200 с до образования гомогенной смеси, предварительную смесь смешивают с остатком измельченных зерен кукурузы и томатных выжимок, смешанную смесь экструдируют, полученный экструдат охлаждают, измельчают, при необходимости упаковывают. A method for producing a fodder supplement includes mixing a vegetable component with waste of high humidity, extruding the obtained mixture and next shredding the extrudate. Corn is used as a component of vegetable origin, tomato cake is used as waste of high humidity. Corn and tomato cake are separately shredded up to size 2-3 mm and taken in quantitative ratio (88-92):(8-12) respectively, prior to main mixing the preliminary mixture of corn and tomato cake taken in quantitative ratio (45-55):(35-65) respectively is mixed during 160-200 s up to formation of a homogeneous mixture, the preliminary mixture is mixed with the rest shredded corn and tomato cake, the mixed mixture is extruded, the obtained extrudate is cooled, shredded, packed if need.
- ДокументДоцільність використання томатних відходів при виробництві кормових добавок(2015) Єгоров, Б.В.; Малакі, І.С.Одним з найважливіших шляхів підвищення ефективності виробництва продукції на підприємствах переробних галузей АПК є комплексне використання сировини, повторне використання одержуваних відходів. До побічних продуктів плодоовочевої промисловості відносять вичавки томатів, яблук, моркви і буряка, тощо.