Перегляд за Автор "Майсак Анжеліка Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Black Sea Central» в м. Одеса шляхом впровадження інноваційних технологій до номерного фонду(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Майсак Анжеліка ОлександрівнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку для готелю «Black Sea Central» в м. Одеса, розвиток робочого простору при готельних підприємствах, модернізація переліку послуг та впровадження інноваційних рішень для підвищення комфорту та якості сервісу. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції, де було запропоновано: 1. Встановлення системи розумного будинку в номерах категорій Напівлюкс та Люкс (новий номерний фонд); 2. Встановлення панелі «DND». - другого розділу, де наведено результати анкетування, яке було проведено для розуміння ставлення туристів та мандрівників до запланованих інноваційно – технологічних впроваджень в номерний фонд, відношення до розумних систем управління, досвід та побажання; - третього розділу, в якому описана робота служб підприємства гостинності, представлена інфраструктура, обов’язки персоналу, розрахована експлуатаційна програма підприємства. - четвертого розділу, представлена організаційна структура підприємства і штатний розпис. - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, детальний опис етапів впровадження нової концепції, пропозиції щодо дизайну. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи, заходи щодо цивільної оборони; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готелю «Black Sea Central» в м. Одеса шляхом впровадження інноваційних технологій до номерного фонду(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Майсак Анжеліка ОлександрівнаМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції розвитку для готелю «Black Sea Central» в м. Одеса, розвитку готелів в технологічно – інноваційному плані, впровадження розумних систем до номерного фонду для підвищення комфорту перебування гостей, а також поліпшення процесу роботи служб. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції, де було запропоновано: 1. Встановлення системи розумного будинку в номерах категорій Напівлюкс та Люкс (новий номерний фонд); 2. Встановлення панелі «DND». - другого розділу, де наведено результати анкетування, яке було проведено для розуміння ставлення туристів та мандрівників до запланованих інноваційно – технологічних впроваджень в номерний фонд, відношення до розумних систем управління, досвід та побажання; - третього розділу, в якому описана робота служб підприємства гостинності, представлена інфраструктура, обов’язки персоналу, розрахована експлуатаційна програма підприємства. - четвертого розділу, представлена організаційна структура підприємства і штатний розпис. - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, детальний опис етапів впровадження нової концепції, пропозиції щодо дизайну. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи, заходи щодо цивільної оборони; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансовогосподарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 85 стор.; таблиць –13 додатків –23 графічних аркушів –8