Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "МОРОЗОВ Євген"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Формування механізму антикризового управління підприємства харчової галузі
    (ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2024) МОРОЗОВ Євген
    Актуальність теми. Дослідження формування механізму антикризового управління на підприємствах харчової галузі обумовлена зростаючими економічними викликами та ризиками, що виникають в умовах глобалізації та нестабільності ринкового середовища. Підприємства харчової галузі відіграють ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки країни, тому їх стабільне функціонування є критично важливим. В сучасних умовах підприємства часто стикаються з кризовими ситуаціями, такими як економічні рецесії, зміни в законодавстві, коливання цін на сировину та готову продукцію, що негативно впливає на їх фінансову стійкість і конкурентоспроможність. Відсутність ефективних механізмів антикризового управління може призвести до значних фінансових втрат, зниження виробничих потужностей та навіть банкрутства підприємств. Тому розробка та впровадження дієвих антикризових стратегій є надзвичайно важливими для забезпечення довгострокового розвитку та стабільного функціонування підприємств харчової галузі. У першому розділі «Теоретичні основи формування системи антикризового управління на підприємствах» розкриті теоретичні основи формування системи антикризового управління на підприємствах, проаналізовані чинники виникнення кризових ситуацій у діяльності підприємств, розглянуто механізми реалізації антикризове управління підприємством та методичні основи виявлення, аналізу та подолання кризових явищ на підприємствах. Зроблено висновки за розділом 1. У другом розділі «Діагностика кризових ситуацій у діяльності підприємств хлібопекарської галузі» проведено діагностику галузі та зовнішнього середовища підприємства, дана загальна характеристика підприємства та його внутрішнього середовища, проведено аналіз фінансово-економічного стану та діагностика кризових явищ для ТОВ «ОДЕСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД № 4» Зроблено висновки за розділом 2. У третьому розділі «Шляхи вдосконалення системи антикризового управління підприємствами» наведено основні напрямки удосконалення системи антикризового управління для ТОВ ""Одеський Хлібозавод» № 4, запропоновано заходи щодо антикризового управління для ідентифікації, аналізу, запобігання та подолання кризи підприємства, розраховано економічна ефективність запропонованих заходів щодо формування системи антикризового управління підприємством. Зроблено загальні висновки.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок