Перегляд за Автор "Лято, В. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ67262 Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною дією(2012) Безусов, А. Т.; Кузнецова, К. Д.; Лято, В. І.Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною активністю, що включає підготовку сировини, подрібнення, обробку в паротермічному апараті, пресування, центрифугування, фільтрування, підігрів, фасування, закупорювання, стерилізацію і охолодження, який відрізняється тим, що капусту подрібнюють на шматки вагою 300 - 400 г, а оброблення в паротермічному апараті здійснюється при тиску пари 350 - 400 кПа протягом 10-20 секунд.
- Документ68281 Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною дією(2012) Безусов, А. Т.; Кузнецова, К. Д.; Лято, В. І.Спосіб виробництва консервованого капустяного соку з підвищеною фізіологічною активністю, що включає підготовку сировини, подрібнення, пресування, центрифугування, фільтрування, підігрів, фасування, закупорювання, стерилізацію і охолодження, який відрізняється тим, що капусту подрібнюють на шматки вагою 300-400 г та витримують в 1-2 % розчині лимонної кислоти протягом 30-60 хв.