Перегляд за Автор "Ляпін Артем"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології виноградного бренди за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Ляпін АртемАктуальність роботи визначається постійним зростанням вимог споживачів до якості алкогольних напоїв та потребою в оптимізації виробничих процесів із застосуванням сучасних методів аналізу. Органолептика, яка використовує сенсорні аналізатори людини, досліджує споживчі характеристики бренди, а також його смакові, ароматичні та інші органолептичні властивості. Використання нетрадиційних сировинних матеріалів, може призвести до змін у якості, включаючи негативні зміни у смаку, ароматі та текстурі. Об’єктом дослідження є технологія виробництва бренді виноградного. Предмет дослідження – зразки бренди виноградного українських виробників.