Перегляд за Автор "Лябах Ліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології сортового помелу пшениці на ТОВ «Білоцерків-хлібопродукт»(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів хліба і кондитерських виробів, 2023) Лябах ЛінаТема кваліфікаційної роботи магістра: «Удосконалення технології сортового помелу пшениці на ТОВ «Білоцерків-хлібопродукт». Задана продуктивність заводу: продуктивність заводу складає 500 т/доб. Особливість заводу: Борошномельний завод потужністю 500 т/доб складається із двох автономних секцій “А” та “Б” потужністю по 250 т/добу. В кожній секції по дві лінії потужністю 6 т/годину. Завод має зерноочисне відділення, розмелювальне відділення та відділення готової продукції. У розмельному відділені реалізовано три сортний 75-% помел пшениці (вихід борошна вищого сорту – 38 %, 1 сорту – 25 %, 2 сорту – 10 %, манна крупа – 2 %). Мета кваліфікаційної роботи: є удосконалення процесів підготовки зерна та формування помельних партій для підвищення виходу борошна вищого сорту. Завдання кваліфікаційної роботи: визначення техніко-економічних показників, розробка технологічної схеми підприємства, підбір кількості обладнання, розстановка його на планах поверхів, розрахунок місткості і кількості бункерів, передбачення контролю відходів. В розрахунково-пояснювальну записку входять наступні розділи : Розділ 1. Стан проблеми та перспективи її вирішення. Розділ 2. Техніко-економічне обґрунтування. Розділ 3. Характеристика технологічних об’єктів та комунікації генерального плану підприємства. Розділ 4. Наукова частина. Розділ 5. Технологічна частина. Розділ 6. Техніко-економічні розрахунки. Висновки та пропозиції. Кількість листів графічної частини – 6 листів, Кількість сторінок у розрахунково-пояснювальній записці – 100 стор.