Перегляд за Автор "Лучинський Юрій Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології рибних консервів за допомогою методів сенсорного аналі-зу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Лучинський Юрій ОлександровичАктуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та стійкий попит на рибні консерви; особливості технології рибних консервів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології рибних консервів. Проведено розрахунок щодо визначення вартості інноваційного бюджету проєкту, який був направлений на сенсорне дослідження рибних консервів. Мета роботи: удосконалити технологію рибних консервів за допомогою методів сенсорного аналізу Ключові слова: технологія, сенсорний аналіз, методологія, рибні консерви Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології рибних консервів за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 97 сторінках; 12таблиць, 27рисунків, 65 джерел інформації.