Перегляд за Автор "Луценко Анна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції ресторану «Pasta & Pizza» в м. Одеса шляхом впровадження технологічних інновацій(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Луценко АннаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги за-кладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного го-сподарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Pasta & Pizza» в м. Одеса. Ресторан «Pasta & Pizza» є відомим закладом італійської кухні із високим рі-внем щоденного та банкетного обслуговування. Запропоновано створення служби доставки та кейтерингу із застосуванням сучасних технологій для виготовлення страв у великому обсязі. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.