Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лукін, Микола Ігорович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    « Проект кафе загального типу з впровадженням дитячого меню та кондитерського цеху у м. Подільськ Одеської обл. »
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Лукін, Микола Ігорович
    Актуальність теми. Одним із заходів нашої країни, направлених на підйом матеріального і культурного рівня громадян, є широкий розвиток і подальше поліпшення ресторанного господарства.Одним із найбільш популярним закладом ресторанного господарства є кафе- демократичні заклади, які пропонують якісні послуги з харчування та організацію дозвілля.Основне завдання - це випуск доброякісної продукції, спроможної задовольнити потреби населення в кулінарній продукції. Цільова аудиторія, на яку робиться ставка, має на увазі публіку середнього достатку, включаючи мешканців міста та гостей, співробітників найближчих офісів та молодь, для яких середня сума чека не буде обтяжливою. Спеціалізований цех кондитерських борошняних виробів буде пропонувати відвідувачам різні тістечка, а складання окремого дитячого меню дозволить задовільнити відвідувачів із дітлахами або пропонувати організацію будь-яких дитячих свят. Застосування сучасної технології, спеціальних способів теплової обробки сировини дозволить підвищити якість продукції та страв, що приверне дуже багато відвідувачів, яким необхідні послуги такого кафе. Метою дипломного проекту є проект кафе загального типу з впровадженням дитячого меню та кондитерського цеху у м. Подільськ Одеської обл . Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - розробити дитяче меню з якісними стравами , ураховуючи вік дитини та рекомендації по харчуванню дітей. - скласти виробничу програму закладу і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахувати показники економічної ефективності проекту кафе здорового харчування та встановити термін окупності проекту - розробити кондитерський цех для виробництва 3 тис. виробів для реалзіції у закладі та у вільному продажу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок