Перегляд за Автор "Лобоцька, Л. Л."
Зараз показуємо 1 - 20 з 26
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАдаптивність і розвиток підприємства(2016) Лобоцька, Л. Л.
- ДокументАналіз ринку хліба і хлібобулочних виробів України: регіональний аспект(2017) Лобоцька, Л. Л.; Матвійчук, О. В.Метою даного дослідження є проаналізувати більш детально рівень виробництва і споживання хліба і ХБВ в регіональному розрізі. В якості вихідних задіяні дані Статистичного збірника «Регіони України».
- ДокументАналіз технічного стану та ефективності використання основних виробничих засобів підприємств хлібопекарської і кондитерської галузей України(2021) Лобоцька, Л. Л.; Галайчук, К. І.
- ДокументБорги України і короновірус(2020) Лобоцька, Л. Л.
- ДокументЕкспортний потенціал підприємств кондитерської галузі України(2018) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.Підвищення експорту готової продукції з доданою вартістю - одне з актуальних завдань для харчової промисловості країни.
- ДокументЗастосування платформи Moodle для забезпечення наступності у підготовці магістрів 051 «Економіка» (на прикладі дисциплін «Проектний аналіз» і «Економіка інвестиційних проєктів»; «Економетрика», «Оптимізаційні методи та моделі» та «Моделювання економічних процесів»)(2021) Фрум, О. Л.; Лобоцька, Л. Л.
- ДокументЗначимість хмарних послуг у сучасних економічних умовах(2019) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.В останні кілька років у повсякденний оборот стало ввійшли такі поняття як «хмарні обчислення» («сloud computing») і «хмарні сервіси» («сloud services»). Хмарні сервіси мають безліч форм і конфігурацій.
- ДокументЗовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір(Астропринт, 2019) Павлов, О. І.; Самофатова, В. А.; Кулаковська, Т. А.; Андрєєва, Н. М.; Дерменжі, Д. Ф.; Дідух, С. М.; Карп, А. О.; Крупіна, С. В.; Лобоцька, Л. Л.; Магденко, С. О.; Мартинюк, О. М.; Мініна, В. О.; Ощепков, О. П.; Павлова, І. О.; Пешков, О. І.; Федорова, Т. С.; Фрум, О. Л.; Яблонська, Н. В.У монографії охарактеризовано агропродовольчий вимір зовнішньоекономічної діяльності як об’єкта наукового дослідження, розкрито місце та роль базового, регіонального, національного рівнів агропродовольчого сектору України, а також ринку екологічно чистих агропродовольчих виробництв у системі глобальних конкурентних відносин. Для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, фахівців агропродовольчого сектору, управлінців.
- ДокументКапітальні інвестиції і фондовий ринок України на сучасному етапі(2021) Дідух, С. М.; Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.
- ДокументМетодика врахування інфляції при оцінці ефективності інвестиційних проектів(2017) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.Інфляція приводить не тільки до переоцінки фінансових результатів здійснення проекту, але й до зміни самого плану реалізації проекту: запасів і заборгованостей, розміри яких заплановано, необхідних позикових коштів, обсягу виробництва й продажів.
- ДокументМетодичне забезпечення моделювання стратегій сталого розвитку регіонів(2017) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.У сучасній економіці роль регіонів як суб'єктів економічної діяльності постійно зростає. Проблемою сьогодення, що впливає на стан та розвиток економіки України в цілому, є забезпечення стабільного і ефективного їх розвитку. В межах державних стратегій регіонального розвитку є потреба в деталізації стратегій окремих регіонів та підприємств.
- ДокументМетодичні підходи до аналізу асортиментної політики підприємств хлібопекарської галузі(2018) Лобоцька, Л. Л.; Орлова, О. В.Асортимент продукції, яку випускає підприємство, є основою фінансового стану виробника, з одного боку, а з іншого, - визначає його місце на ринку. Тому ефективну асортиментну політику підприємства слід розглядати як інструмент досягнення певних цілей.
- ДокументМоделювання і прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на стан довкілля(2019) Крусір, Г. В.; Кондратенко, І. П.; Лобоцька, Л. Л.Метою даної роботи є моделювання і прогнозування впливу хлібопекарних підприємств на стан довкілля.
- ДокументОснови моделювання процесів розвитку підприємств за їх життєвим циклом(2017) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.Теорія життєвого циклу заснована на закономірній зміні організаційних характеристик, тому вивчення стану підприємств за моделями життєвого циклу є діючим інструментом для опису процесів розвитку.
- ДокументОсобливості підготовки економістів у світлі цифровізації економіки(2020) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.; Дідух, С. М.
- ДокументОцінка сучасного стану потенціалу розвитку виноробної галузі України(2020) Лобоцька, Л. Л.; Фрум, О. Л.Виноробна галузь України в останнє десятиріччя переживає складні часи. Падіння платоспроможного попиту, засилля фальсифікату, жорстка конкуренція між українськими підприємствами, широкий асортимент та географія імпорту, податковий тиск на підприємства галузі та висока вартість ліцензій на виробництво та реалізацію продукції створюють складні економічні умови господарювання.
- ДокументПорівняльний аналіз виробництва та реалізації безалкогольних напоїв в Україні(2022) Фрум, О. Л.; Лобоцька, Л. Л.
- ДокументРозвиток ринку лізингових послуг для агропродовольчої сфери України на сучасному етапі(2017) Бєлошапко, М. О.; Лобоцька, Л. Л.
- ДокументРоль господарств населення у забезпеченні сільськогосподарською продукцією в Україні(2016) Лобоцька, Л. Л.
- ДокументРоль діяльності інститутів спільного інвестування на фондовому ринку України(2016) Лобоцька, Л. Л.Основним завданням фондового ринку (ФР) є залучення капіталу — вільних грошей, накопичень фізичних та юридичних осіб, муніципальних, регіональних та інших господарських структур. Залучені гроші вкладаються в різні цінні папери або кредитують різні організації.