Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Литвинчук, К.І."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Вимір рівня і шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України»
    (ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Литвинчук, К.І.
    Метою та завданнями роботи: є визначення поняття конкурентоспроможності підприємства, аналіз методів оцінки конкурентоспроможності та розробка шляхів ії підвищення. Об'єктом дослідження є процеси оцінки та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України. Предметом дослідження виступають теоретичні та методичні основи конкурентоспрпоможності підприємств кондитерської галузі України. Одержані результати можуть бути використанні в подальшій науковій роботі з вирішення проблем кондитерської галузі України, на підприємстві як заходи по вдосконаленню його роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок