Перегляд за Автор "Литвинчук, К.І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Вимір рівня і шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України»(ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Литвинчук, К.І.Метою та завданнями роботи: є визначення поняття конкурентоспроможності підприємства, аналіз методів оцінки конкурентоспроможності та розробка шляхів ії підвищення. Об'єктом дослідження є процеси оцінки та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України. Предметом дослідження виступають теоретичні та методичні основи конкурентоспрпоможності підприємств кондитерської галузі України. Одержані результати можуть бути використанні в подальшій науковій роботі з вирішення проблем кондитерської галузі України, на підприємстві як заходи по вдосконаленню його роботи.