Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лиса, В. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив шроту олійних культур на якість м’яких вафель
    (2016) Лиса, В. В.; Фатєєва, А. С.; Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.
    Метою проведення представлених досліджень було визначення впливу шроту насіння льону на зміну показників якості м’яких дріжджових вафель. На основі проведених досліджень встановлено доцільність внесення шроту з насіння льону при виробництві м’яких вафель на дріжджах, що дозволяє підвищити харчову цінність та урізноманітнити смакові характеристики вафельної продукції.
  • Документ
    Регулювання в’язкості вафельного тіста на основі цільнозмеленого борошна з голозерного ячменю
    (2017) Фатєєва, А. С.; Лиса, В. В.
    Проведено дослідження, предметом яких обрано листові вафлі. При виробництві вафель, для створення на їх основі виробів оздоровчого призначення, борошно пшеничне заміняли на цільнозернове борошно з голозерного ячменю.
  • Документ
    Структурно-реологічні властивості різних видів вафельних напівфабрикатів і виробів
    (2017) Фатєєва, А. С.; Лиса, В. В.
    Метою роботи було вивчення впливу борошна з нових видів пшениці на структурно-механічні властивості тіста та різних за текстурою вафельних виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок