Перегляд за Автор "Лиса, В. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив шроту олійних культур на якість м’яких вафель(2016) Лиса, В. В.; Фатєєва, А. С.; Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.Метою проведення представлених досліджень було визначення впливу шроту насіння льону на зміну показників якості м’яких дріжджових вафель. На основі проведених досліджень встановлено доцільність внесення шроту з насіння льону при виробництві м’яких вафель на дріжджах, що дозволяє підвищити харчову цінність та урізноманітнити смакові характеристики вафельної продукції.
- ДокументРегулювання в’язкості вафельного тіста на основі цільнозмеленого борошна з голозерного ячменю(2017) Фатєєва, А. С.; Лиса, В. В.Проведено дослідження, предметом яких обрано листові вафлі. При виробництві вафель, для створення на їх основі виробів оздоровчого призначення, борошно пшеничне заміняли на цільнозернове борошно з голозерного ячменю.
- ДокументСтруктурно-реологічні властивості різних видів вафельних напівфабрикатів і виробів(2017) Фатєєва, А. С.; Лиса, В. В.Метою роботи було вивчення впливу борошна з нових видів пшениці на структурно-механічні властивості тіста та різних за текстурою вафельних виробів.