Перегляд за Автор "Лебеденко Ірина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності ТОВ Молочна компанія «Галичина»(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2024) Лебеденко ІринаМетою кваліфікаційної роботи є визначення рівня конкурентоспроможності та пошук шляхів її підвищення на ТОВ «Молочна компанія «Галичина». Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси управління конкурентоспроможністю підприємств. Предметом дослідження є конкурентоспроможність ТОВ «Молочна компанія «Галичина». Завданнями роботи передбачено дослідити науково-теоретичні погляди на економічні категорії «конкуренція» та «конкурентоспроможність»; проаналізувати методичні підходи до оцінки рівня конкурентоспроможності підприємств; визначити шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств; провести діагностику стану молокопереробної галузі України та виділити проблеми у розвитку; провести діагностику внутрішнього стану ТОВ «Молочна компанії «Галичина»; оцінити рівень конкурентоспроможності ТОВ «Молочна компанія «Галичина» на ринку молочних продуктів; розробити та обґрунтувати проєкт з підвищення рівня конкурентоспроможності ТОВ «Молочна компанія «Галичина»; визначити економічну ефективність запропонованого заходу. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі України. Отримані результати можуть бути використані на підприємствах молокопереробної галузі України.