Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лебеденко, Т.Є"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Перспективи використання плодових фітодобавок у хлібопеченні
    (2014) Лебеденко, Т.Є
    Доведено, що використання фітодобавок (глоду і шипшини) у хлібопеченні дозволяє позитивно впливати на процеси дозрівання напівфабрикатів, реологічні властивості тіста та якість готової продукції, запобігає мікробіологічному псуванню й уповільнює черствіння.
  • Документ
    Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні
    (2014) Лебеденко, Т.Є
    Встановлено, що використання пектиновмісної фітосировини в технології хлібопечення допоможе покращити якість виробів та доцільно впишеться у концепцію розвитку здорового харчування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок