Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ларьков Віталій Анатолійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Будівництво заводу з переробки кукурудзи у круп’яні продукти продуктивністю 50 т / добу
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Ларьков Віталій Анатолійович
    Актуальність теми: Кукурудза – одна з основних культур сучасного світового землеробства. За площею посіву вона займає друге місце в світі (після пшениці), а за об’ємом вирощування – перше. Кукурудзу використовують у харчовій (борошно, крупа, кукурудзяні пластівці і палички, крохмаль, та ін.), у крохмалопаточній, пивоварній та спиртовій промисловості. Кукурудзяні крупи та борошно користуються широким попитом внаслідок невисокої вартості та швидкості їх приготування. Мета роботи: Провести аналіз показників якості експортних партій кукурудзи 2022-2023 м.р, та спроектувати схему технологічного процесу з переробки кукурудзи у крупи та борошно. Практичне значення отриманих результатів: Результати можуть бути використанні у круп’яній промисловості України при будівництві нових або реконструкції діючих підприємств. Структура роботи: анотація; зміст; вступ; розділ 1 «Стан пробле-ми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрун-тування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та комунікацій генерального плану підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показ-ники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки. Обсяг роботи: пояснювальна записка викладена на 77 сторінках, включає 20 таблиць. Графічна частина включає 6 листів. Висновок: в результаті наукових досліджень встановлено основні показники якості експортних партій кукурудзи 2022-2023 м.р,, наведено технологічну схему виробництва крупи і борошна, вимоги до сировини та готової продукції, проведено розрахунки кількості технологічного обладнання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок