Перегляд за Автор "Лампіцька, Ю. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ86713 Спосіб одержання мікропартикуляту(2014) Дідух, Г. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Лампіцька, Ю. Ю.Спосіб одержання мікропартикуляту, що включає обробку підсирної сироватки, осадження білка, нагрівання та охолодження, який відрізняється тим, що в знежирену підсирну сироватку вводять лимонну кислоту до рН=5,2-5,6, підкислену таким чином сироватку нагрівають до температури 95-97 °C і витримують при даній температурі 20-30 хвилин, після цього охолоджують до 39-40 °C, фільтрують і видаляють лактозу шляхом трикратного промивання водою, отриманий продукт пресують, підігрівають до 95-97 °C і гомогенізують при 20-25 мПа.