Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кіріяк, А. В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальні проблеми енергетики та екології
    (2016) Солошенко, С. Ю.; Кіріяк, А. В.
  • Документ
    Використання водоростей для доочищення стічних вод
    (2016) Свіржевський, О.; Кіріяк, А. В.
  • Документ
    Забруднення харчових продуктів сполуками важких металів
    (2016) Бойко, В. В.; Кіріяк, А. В.
  • Документ
    Особливості оцінки якості та безпеки органічних м'ясних продуктів
    (2019) Крусір, Г. В.; Кіріяк, А. В.; Чернишова, О. О.
    На даний час у світі існують кілька десятків сертифікаційних систем, які здійснюють оцінку відповідності продукції на основі базових органічних стандартів Міжнародної федерації органічного сільськогосподарського руху (IFOAM). Актуально дослідити різницю показників якості та безпеки органічної та неорганічної продукції. Для порівняння різноманітних характеристик органічної і традиційної продукції в якості досліджуваних зразків використовували м’ясну продукцію, а саме свинину різних виробників. Надано оцінку комплексних показників безпеки м’яса свинини методом біотестування за тест-організмами Colpoda steinii та Daphnia manga Straus.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок