Перегляд за Автор "Кіріяк, А. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальні проблеми енергетики та екології(2016) Солошенко, С. Ю.; Кіріяк, А. В.
- ДокументВикористання водоростей для доочищення стічних вод(2016) Свіржевський, О.; Кіріяк, А. В.
- ДокументЗабруднення харчових продуктів сполуками важких металів(2016) Бойко, В. В.; Кіріяк, А. В.
- ДокументОсобливості оцінки якості та безпеки органічних м'ясних продуктів(2019) Крусір, Г. В.; Кіріяк, А. В.; Чернишова, О. О.На даний час у світі існують кілька десятків сертифікаційних систем, які здійснюють оцінку відповідності продукції на основі базових органічних стандартів Міжнародної федерації органічного сільськогосподарського руху (IFOAM). Актуально дослідити різницю показників якості та безпеки органічної та неорганічної продукції. Для порівняння різноманітних характеристик органічної і традиційної продукції в якості досліджуваних зразків використовували м’ясну продукцію, а саме свинину різних виробників. Надано оцінку комплексних показників безпеки м’яса свинини методом біотестування за тест-організмами Colpoda steinii та Daphnia manga Straus.