Перегляд за Автор "Кіблік, Д. Ю."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ135365 Композиція інгредієнтів для приготування фруктового смузі для бортового харчування(2019) Козонова, Ю. О.; Кіблік, Д. Ю.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування смузі, в якому шляхом введення нового компонента та заміни цитрусового компонента забезпечити одержання продукту із зниженим вмістом клітковини і підвищеним вмістом калію та магнію, придатним для вживання людям, що мають алергічні реакції.
- ДокументОсновні підходи щодо розробки страв для бортового харчування(2018) Кіблік, Д. Ю.В даній статті були розлянуті основні підходи щодо розробки страв для бортового харчування.