Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кіблік, Д. Ю."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    135365 Композиція інгредієнтів для приготування фруктового смузі для бортового харчування
    (2019) Козонова, Ю. О.; Кіблік, Д. Ю.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування смузі, в якому шляхом введення нового компонента та заміни цитрусового компонента забезпечити одержання продукту із зниженим вмістом клітковини і підвищеним вмістом калію та магнію, придатним для вживання людям, що мають алергічні реакції.
  • Документ
    Основні підходи щодо розробки страв для бортового харчування
    (2018) Кіблік, Д. Ю.
    В даній статті були розлянуті основні підходи щодо розробки страв для бортового харчування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок