Перегляд за Автор "Кушніренко, Н.М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання збагаченої олії в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температур(2015) Манолі, Т.А.; Кушніренко, Н.М.; Баришева, Я.О.На сьогоднішній день актуальним є пошук ефективних бар'єрних засобів і способів обробки рибної сировини, що забезпечують мікробіологічну стійкість, антиокислювальний ефект, безпеку рибної продукції при зберіганні, високі органолептичні властивості та харчову цінність.
- ДокументВирішення проблем гармонізації екологічної і технологічної освіти у вищих навчальних закладах(2009) Манолі, Т.А.; Нікітчіна, Т.І.; Кушніренко, Н.М.; Памбук, С.А.
- ДокументРоль науково-дослідницької діяльності у формуванні професійної компетентності випускників ОНАХТ(2015) Манолі, Т.А.; Паламарчук, Г.С.; Памбук, С.А.; Кушніренко, Н.М.У даний час вища професійна освіта орієнтована на соціальне замовлення. Споживачами результатів освітніх процесів є роботодавці, які оцінюють якість освіти і підготовленість фахівців за рівнем їх компетентності. Професійна освіта має бути орієнтована на підготовку компетентного фахівця, здатного застосовувати отримані знання та вміння, бути готовим до здійснення певного виду діяльності в конкретних ситуаціях.