Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кушнір, Н.А."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз послуг та якості продукції в закладах ресторанного господарства (ЗРГ)
    (2015) Кушнір, Н.А.
    Проведен аналіз послуг та якості продукції в закладах ресторанного господарства на прикладі модельного ресторану. Для проведення аналізу застосовувалися принципи Парето та Ісікави.
  • Документ
    Глютин як ефективний піноутворювач
    (2015) Кушнір, Н.А.
    Мета роботи - вивчення умов використання глютину в якості гідроколоїду при виробництві коктейлів пінної структури.
  • Документ
    Глютин як запорука здоров’я
    (2015) Кушнір, Н.А.
    Дана характеристика білкового складника глютину, отриманого шляхом лужного гідролізу вторинної рибної колагенвмісної сировини.
  • Документ
    Перспективи використання глютину для кулінарних виробів
    (2015) Кушнір, Н.А.
    Сьогодні, коли більшість людей ведуть динамічний спосіб життя і відчувають постійну нестачу часу, актуальною є розробка технології виробництва продуктів із скороченим часом приготування і підвищеною біологічною цінністю.
  • Документ
    Практична підготовка студентів спеціальності «Технології харчування» як фактор професійної компетентності
    (2015) Кушнір, Н.А.
    Для забезпечення якісної професійної підготовки випускників вищих навчальних закладів (ВНЗ) все більшого значення набуває їх практична підготовка під час навчання. Випускник ВНЗ, який має практичний досвід роботи – більш адаптований до майбутньої професійної діяльності, краще може оцінити професійну ситуацію, знайти альтернативні шляхи її вирішення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок