Перегляд за Автор "Кучеренко, В. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ101572 Спосіб приготування варення(2015) Верхівкер, Я. Г.; Кучеренко, В. І.1. Спосіб приготування варення, що включає підготовку сировини, заливання її сиропом, варіння до заданого кількості сухих речовин в сиропі і фасування, який відрізняється тим, що як сировину використовують ягоди винограду або плоди сливи, або яблука, які заливають сиропом з тропічних концентрованих соків, при співвідношенні сировини і сиропу рівному 2:1, а варіння здійснюють до досягнення сухих речовин 60-63 %. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що використовують ананасовий або гранатовий, або аронієвий концентровані соки.