Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кулібаба, Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт загальнодоступної їдальні з літнім майданчиком у с.м.т. Грибівка Одеської обл.
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Кулібаба, Анастасія
    Гри́бівка — село в Одеському районі Одеської області в Україні. Населення становить 450 осіб. Відоме як чорноморський курорт. Територією села протікає річка Барабой, яка впадає в Чорне море. Курорт включає більше 50 баз відпочинку (у тому числі готелів). Село має розвинену інфраструктуру: луна-парк, дитячі атракціони, численні бари і кафе, рибна ловля, прогулянки на катерах і яхтах, водні мотоцикли, комп'ютерні клуби, екскурсійне обслуговування, а з літнього сезону 2011 р основною і довгоочікуваною подією літа в Грибівці став фестиваль «Summer Sound GRIBOFFKA», який проводиться на пляжі «Європа», що має велику територію (2 га), де розташований найбільший в світі пляжний бар довжиною 125 м. Влітку на курорті у с.м.т. Грибівка відпочивають десятки тисяч гостей. При цьому на курорті простежується тенденція до сталого розвитку сімейного відпочинку. Заклади ресторанної галузі, які працюють на курорті це в основному ресторани, кафе та закусочні типу фастфуду, які пропонують не саму здорову їжу – щаурму, чебуреки, хотдоги, тощо. Аналіз побажань відпочиваючих в с.м.т. Грибівка свідчить по нестачу закладів, які би пропонували повноцінні раціони – сніданки, обіди, вечері. Саме таку здорову й якісну їжу, за демократичними цінами буде пропонувати загальнодоступна їдальня, яку ми проєктуємо. Враховуючи сезонність роботи закладу – основний наплив гостей у їдальні буде в літній сезон, ми вважаємо за доцільне організувати літній майданчик в їдальні. Адже, гості закладу залюбки будуть їсти на свіжому повітрі. Так збільшиться кількість посадочних місць, а отже й потужність закладу. В зимовий сезон літній майданчик згортається. Кількість місць в залі загальнодоступної їдальні – 65, в літньому майданчику – 50 місць.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок