Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кузьменко, Ю. Я."

Зараз показуємо 1 - 20 з 26
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    100493 Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці
    (2015) Єгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
    Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці, що включає введення в питну воду біологічно активних речовин і наступне перемішування отриманої суміші, який відрізняється тим, що в питну воду вводять метіонін, ронозим VP і культуральну рідину.
  • Документ
    94650 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2014) Єгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
    Спосіб виробництва кормової добавки, що включає підготовку компонентів, подрібнення зернової сировини, дозування, змішування подрібненої зернової сировини з білоквмісним компонентом, екструдування і охолодження, який відрізняється тим, що як білоквмісний компонент використовують культуральний осад від культивування лакто- і біфідобактерій, який змішують з подрібненим зерном кукурудзи при співвідношенні (15-20):(80-85), екструдування здійснюють при 110-130 °C, а отриманий екструдат подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм.
  • Документ
    94651 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2014) Єгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.; Бордун, Т. В.
    Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення, змішування відходів тваринного походження із зерновим наповнювачем, екструдування отриманної суміші і наступне пакування, який відрізняється тим, що зерновий наповнювач подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм і змішують з щільним мідійним залишком при співвідношенні (80-90):(10-20), суміш екструдують при 110-130 °C і тиску 2-3 МПа, а отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру оточуючого середовища більше ніж на 10 °C, і подрібнюють.
  • Документ
    97796 Спосіб функціональної годівлі молодняка сільськогосподарської птиці
    (2015) Кузьменко, Ю. Я.; Єгоров, Б. В.
    Спосіб годівлі молодняка сільськогосподарської птиці, що включає введення в раціон пробіотиків, який відрізняється тим, що в раціон годівлі додатково вводять рідкий корм, який згодовують одночасно із сухим кормом, при цьому як сухий корм використовують суміш, що містить наступні компоненти, мас. %: подрібнене зерно пшениці 20,0…25,0 подрібнене зерно кукурудзи 35,0…40,0 подрібнена макуха соєва 18,0…20,0 олія соєва 1,2…1,5 шрот соєвий 20,0…25,0 сіль кухонна 0,3…0,5 монокальційфосфат 1,1…1,5 мука вапнякова 1,5…2,0 премікс 0,5…1,0, який вводять в дозі 20 г/гол. на добу, а як рідкий корм використовують суміш, що містить наступні компоненти, мас. %: монохлоргідрат лізину 0,0140…0,0160 DL - метіонін 0,0860…0,0880 гріндазим 0,006…0,007 фітаза 0,005…0,006 біотронік 0,050…0,060 мікробна маса 0,200…0,400 вітамін (В1) 0,0002…0,0003 вітамін (В2) 0,0008…0,0009 вітамін (В3) 0,0020…0,0025 вітамін (В4) 0,003…0,004 вітамін (В5) 0,0030…0,0035 вітамін (В6) 0,0004…0,0005 вітамін (В12) 0,0002…0,0003, який вводять в дозі 25 мл/гол. на добу.
  • Документ
    Борошно із крупяних культур. Вівсяне, особливості виробництва
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Проведені дослідження, в ході яких розроблена схема переробки зерна голозерного вівса в борошно, яка передбачає шліфування, сортування продуктів шліфування, воднотеплову обробку, здрібнювання, сортування продуктів здрібнювання та контроль готової продукції.
  • Документ
    Виробництво круп при переробці зерна голозерного вівса та голозерного ячменю
    (2020) Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Розроблено структуру переробки голозерного вівса та голозерного ячменю в комбіновані крупи, яка включає в себе очищення зерна від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, воднотеплову обробку крупи, підсушування, змішування, контроль готової продукції.
  • Документ
    Вплив воднотеплової обробки при виробництві плющеного ядра з пшениці
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Проведено дослідження по впливу тривалості пропарювання шліфованого ядра пшениці спельти на вихід плющеного ядра.
  • Документ
    Гастрономічний туризм – як різновид туризму
    (2016) Кузьменко, Ю. Я.
    Харчування в туризмі є найважливішою галуззю, яка має суттєвий вплив на соціальний та економічний розвиток країни. Важливо підтримки і просування різних варіантів харчування, що дозволяє зберегти регіональну ідентичність території і підвищити її туристичну привабливість.
  • Документ
    Голозерний овес – перспективна сировина круп'яної галузі
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.; Бутинський, І.
    Зважаючи на особливості хімічного складу овес широко переробляють в харчові продукти – крупи швидкого приготування, пластівці, мюслі, його використовують при виробництві, вівсяного молока, морозива, хліба, печива, дитячих харчових продуктів тощо.
  • Документ
    Дистанційне навчання як сучасна форма навчання студентів
    (2020) Кустов, І. О.; Донець, А. О.; Кузьменко, Ю. Я.
  • Документ
    Качество мяса и связанное с ним здоровье людей
    (2014) Кузьменко, Ю. Я.
    Рост применения антибиотиков при производ­стве мяса привел к росту невосприимчивости к лекарствам в мире. Потребление мяса, содержащего антибиотики, приводит к устойчивости болезнетворных микроорганизмов человека к ним.
  • Документ
    Нова сировина як основа розвитку вітчизняних кру’пяних технологій
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Проведено роботу, мета якої - дослідження технологічних властивостей зерна голозерного вівса сортів «Саломон» та «Самуель» вирощеного на території України.
  • Документ
    Нові можливості для виробництва плющених продуктів
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Метоа даного дослідження - визначення впливу етапу воднотеплової обробки ядра голозерного вівса на вихід плющених продуктів та їх особливості фізичних властивостей.
  • Документ
    Особливості виробництва традиційних плющених продуктів з вівса
    (2022) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.; Коломієць, М. С.
  • Документ
    Особливості годівлі молодняка сільськогосподарської птиці
    (2016) Єгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.
    Виникла необхідність пошуку нової ефективної концепції годівлі молодняка сільськогосподарської птиці та удосконалення існуючої технології виробництва комбікормів, які б дозволили вирішити основні проблеми, що виникли у птахівництві на сьогоднішній день.
  • Документ
    Особливості застосування біологічно активних речовин
    (2015) Кузьменко, Ю. Я.
    Одними з перспективних груп бiологiчно активних речовин є препарати на ос­новi пробiотикiв, пребiотикiв, нуклеїнових кислот, ферментiв, незамiнних амiнокислот. На вiдмiну вiд антибiотикiв, цi препарати можуть застосовуватися в технологiях отри­мання екологiчно чистої та повноцiнної продукцiї.
  • Документ
    Особливості очищення та переробки зерна голозерного вівса
    (2020) Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.; Чернишова, О. О.
    Підвищення рівня продовольчого використання зерна вівса та збільшення виходу та якості круп та пластівців можливе при використанні у технологічному процесі сортів вівса з покращеними технологічними властивостями та хімічним складом. Використання сучасних селекційних голозерних сортів вівса для виробництва харчових продуктів, за рахунок відсутності на поверхні зерна квіткових плівок, забезпечує зменшення кількості технологічних операцій та протяжність технологічного процесу та дозволяє отримувати збільшений вихід та круп’яні продукти високої якості. Розглянуто особливості технологічного процесу переробки голозерного вівса в круп’яні продукти.
  • Документ
    Особливості переробки вівса та ячменю в круп`яній промисловості
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Чумаченко, Ю. Д.; Кузьменко, Ю. Я.
    Розглянуто особливості переробки вівса та ячменю в вітчизняній круп`яній промисловості.
  • Документ
    Особливості переробки вівса у круп’яні продукти
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Особливістю зерна голозерного вівса як сировини для виробництва круп’яних продуктів є відсутність на поверхні зерна квіткових плівок та висока харчова цінність яка формується за рахунок підвищеного вмісту білка, повноцінності амінокислотного складу, наявності значної кількості полі ненасичених жирних кислот, β-глюканів, вітамінів.
  • Документ
    Особливості технологічних властивостей при використанні голозерних видів зерна вівса та ячменю
    (2020) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Кузьменко, Ю. Я.
    Проведено дослідження, мета якого – визначення технологічних властивостей зерна сучасних зразків української селекції зерна голозерного вівса та голозерного ячменю, їх хімічного складу для встановлення можливостей отримання при їх переробленні високоякісних продуктів харчування при потенційному збільшенні кількісних значень виходів готової продукції.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок