Перегляд за Автор "Кузьменко, Ю.Я."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ94650 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Кузьменко, Ю.Я.Спосіб виробництва кормової добавки, що включає підготовку компонентів, подрібнення зернової сировини, дозування, змішування подрібненої зернової сировини з білоквмісним компонентом, екструдування і охолодження, який відрізняється тим, що як білоквмісний компонент використовують культуральний осад від культивування лакто- і біфідобактерій, який змішують з подрібненим зерном кукурудзи при співвідношенні (15-20):(80-85), екструдування здійснюють при 110-130 °C, а отриманий екструдат подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм.
- Документ94651 Спосіб виробництва кормової добавки(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Єгоров, Б.В.; Кузьменко, Ю.Я.; Бордун, Т.В.Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення, змішування відходів тваринного походження із зерновим наповнювачем, екструдування отриманної суміші і наступне пакування, який відрізняється тим, що зерновий наповнювач подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм і змішують з щільним мідійним залишком при співвідношенні (80-90):(10-20), суміш екструдують при 110-130 °C і тиску 2-3 МПа, а отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру оточуючого середовища більше ніж на 10 °C, і подрібнюють.
- ДокументВода питьевая комбинированная(2014) Кузьменко, Ю.Я.Предложено решение обеспечения птицеводства качественной питьевой водой, используя очищенную комбинированную воду, включающую в себя пробиотические препараты, биологически активные вещества, которые способны стимулировать развитие и поддержание нормофлоры желудочно-кишечного тракта птицы.
- ДокументУдосконалення технології виробництва комбікормів для молодняка сільськогосподарської птиці(2015) Єгоров, Б.В.; Кузьменко, Ю.Я.Впровадження у практику високопродуктивних кросів сільськогосподарської птиці спричинило розробку таких норм, які враховують генетичні, вікові та індивідуальні особливості птиці, що створює умови для швидкого росту молодняку птиці, отримання продукції низької вартості та високої якості при мінімальних затратах корму.