Перегляд за Автор "Кудряшова, Ю. Є."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБета-глюкан дріжджів як функціональний інгредієнт продуктів харчування(2013) Шапкіна, К. І.; Кудряшова, Ю. Є.Метою даного дослідження була оцінка можливості використання β-глюканів дріжджів як стабілізатору БАР. В якості об'єкта дослідження було обрано вітамін С, відомий своєю високою лабільністю, а його джерелом служив свіжоприготований лимонний сік.
- ДокументЕфективна технологія очищення стічних вод як умова екологічної безпеки природного водоймища(2015) Кудряшова, Ю. Є.Правильно пiдiбрана технологiя очищения стокiв, яка враховує yci особливостi складу води, що обробляється перед подальшим скиданням у природне водоймище, є запорукою екологiчної безпеки цього природнього водоймища.
- ДокументЗначення якісного поїння сільськогосподарської птиці для здоров’я людини(2014) Кудряшова, Ю. Є.Було проведено дослiдження води, якою поять сiльськогосподарську птицю на птахофабрицi у смт. Роздiльне. Було виявлено, що дослiджувана вода має пiдвищений вмiст фторидiв, нiтратiв та високу жорсткiсть. За даними дослiдженнями було запропоновано очищення води iонним обмiном.
- ДокументОтримання папаїн-глюканового комплексу(2015) Шапкіна, К. І.; Кудряшова, Ю. Є.Дане дослідження присвячено іммобілізації папаїну на полісахариді, що володіє широким спектром фізіологічної активності – β-глюкані дріжджів.