Перегляд за Автор "Кудла Андрій Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології фруктового соку за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Кудла Андрій АнатолійовичАктуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на фруктові фортифіковані соки; особливості технології консервованих соків; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології фруктових консервованих соків Мета роботи: удосконалити технологію фруктових консервованих соків за допомогою методів сенсорного аналізу Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології фруктових консервованих соків за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 103 сторінках; 23 таблиці, 23 рисунки, 76 джерел інформації.