Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Куба, Олександр Геннадійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Будівництво рибопереробного підприємства у м. Ізмаїл Одеської області з впровадженням асортиментів з риб Азово-Чорноморського басейну
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Куба, Олександр Геннадійович
    Харчування представляється найважливішою ланкою в системі життєзабезпечення людини. Повноцінна здорова їжа попереджає захворювання й допомагає організму пристосуватися до умов зовнішнього середовища, що змінюються. Тому турбота про раціональне харчування не тільки окремої людини, але й суспільства в цілому справа величезної державної важливості. В усьому світі росте споживання рибних продуктів. У цей час середнє споживання рибних продуктів у країні не перевищує 6,0 кг на рік на душу населення. Таким чином, можна зробити висновок, що виробництво рибної продукції, на душу населення в Україні явно недостатньо й для задоволення потреби населення необхідно нарощувати виробництво високоякісної рибної продукції. Пресерви є високоякісним, делікатесним продуктом харчування. Технологічні особливості виробництва пресервів - відсутність термічної обробки, дозволяють у значній мірі зберегти природний хімічний склад сировини, що включає повноцінні білки, жири, що легко засвоюються, вітаміни, незамінні амінокислоти, ферменти, мінеральні речовини. Крім того, у більшу частину рецептур пресервів входять різні спеції, соуси, заливки, гарніри - гармонійно з'єднані, що доповнює смак і аромат продукту, а також підвищує харчову й енергетичну цінність. Проведені дослідження ринку показали, що сьогодні відсутній широкий вибір пресервів при наявності багатої сировинної зони в одеській області, особливо це стосується продукції з дрібних азово-чорноморських риб, незважаючи на те, що на виробництво пресервів з перерахованої вище сировини існує затверджена нормативна документація. Відсутні комплексні рибопереробні технологічні лінії, що спеціалізуються на місцевих сировинних ресурсах, що приводить до висновку про актуальність і доцільність розробки цеху солоної рибопродукції для ТОВ «РКЗ Південний» у м. Білгород – Дністровський Одеської області з впровадженням інноваційних технологій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок