Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Крук Віолетта Олегівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт розвитку їдальні дитячого табору шляхом у с. Павлівка Харківської обл. впровадження страв та виробів підвищеної харчової цінності
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Крук Віолетта Олегівна
    Актуальність теми. Дитяче харчування має велику роль у фізичному та психологічному розвитку, формує правильні харчові звички та впливає на подальшу культуру харчування у дітей. Багато хто з батьків приймає рішення на час літніх канікул відправити свою дитину до дитячого табору, де вона може передувати від тижня до цілого місяця. Дитячі табори існують різних типів, вони мають велике поширення у нашій країні, але перед тим як ми сконцентруємо увагу на Харківському літньому табору «Золотий колос», захопимо загальні положення й корисні висновки з теми дитячого харчування. Так як основна мета дитячого табору - оздоровлення, підхід до складання раціону має буди дуже серйозним. Метою кваліфікаційної роботи – розробка рецептури та технології желе функціонального значення з використанням шовковиці. Предмет дослідження – встановлення залежності впливу компонентів желе на технологічні властивості. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - розробити спеціалізоване меню для дітей у дитячому закладу оздоровлення та відпочинку , ураховуючи сучасні рекомендації щодо впровадження страв та виробів підвищеної харчової цінності ; - розробити спеціалізовані вироби із використанням вітчизняної сировини з корисними для дітей властивостями ; - скласти виробничу програму закладу і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення. - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу згідно складеної виробничої програми. - розрахувати показники економічної ефективності проекту й встановити термін окупності проекту - розробити та впровадити вироби підвищенної харчової цінності

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок