Перегляд за Автор "Кримцова Олена Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження цукеркового виробници цтва з застосуванням потоково-механізованої лінії по виробництву цукерокк з помадними корпусами «Буревісник» та цукерок з начинкою між шарами ми вафель «Букурія» в кондитерському(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Кримцова Олена ДмитрівнаКондитерська промисловість є однією з провідних галузей харчової промисловості України. Вона включає підприємства, що займаються виробництвом широкого асортименту солодких виробів: шоколаду, цукерок, печива, тортів, вафель, мармеладу, зефіру, ірису, халви тощо. Україна має тривалу історію розвитку кондитерського виробництва. Ще з часів Радянського Союзу українські солодощі були відомі своєю якістю. Після здобуття незалежності галузь продовжила динамічно розвиватися, з’явилися нові технології, сучасні виробничі лінії, розширився асортимент продукції.